Investering

Wat zijn de kosten om weer regie over je eigen leven en je gezondheid te krijgen?

Ieder mens is uniek. Daarom is de inhoud van de trajecten op maat afgestemd op de hulpvraag waar jij mee komt om het beste resultaat te bereiken. Dit is de reden waarom ik voorafgaand aan een behandeltraject liefst eerst een vrijblijvend telefonisch gesprek in plan. 

Voor bedrijven heb ik een speciaal compleet traject voor medewerkers met burnoutklachten. Neem hiervoor contact met mij op om dit op maat af te stemmen.  

Als we samen aan de slag gaan dan werk ik met een basistraject van minimaal 3 sessies om de verandering te kunnen maken. Vaak werk ik online wat net zo effectief werkt als live in mijn praktijkruimte. Kosten van een eventueel extra consult: € 161,- excl. btw, € 195,- incl. btw.

Coachingstraject Hypnotherapie
Jong volwassenen

Angsten/stress/burnout-, depressieve klachten
645,- 533,- excl. btw
 • Telefonische kennismaking
 • 3 (online) consulten
 • Ondersteunende MP3 voor thuis
 • Opdrachten voor thuis

Coachingstraject Hypnotherapie

Moeder-kind of Hechtingstherapie
645,- 533,- excl. btw
 • Telefonische kennismaking
 • 3 (online) consulten
 • MP3 voor moeder of kind
 • Werken met moeder
 • Oefeningen voor thuis

Coachingstraject
Hypnotherapie Volwassenen

645,- €533,- excl. btw
 • Telefonische kennismaking
 • 3 (online) consulten
 • Ondersteunende MP3 voor thuis
 • Opdrachten voor thuis
Betalingen: voor eerste consultafspraak, factuur per e-mail (desgewenst op bedrijfsnaam).

Ondernemers/ bedrijven

Voor ondernemers geldt dat coaching voor jezelf of voor je medewerkers aftrekbaar is voor de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Bespreek dit met je boekhouder of accountant.

Vergoeding zorgverzekeraar

Helaas vallen mijn sessies niet onder de zorgkostenvergoeding, ook al is hypnotherapie en coaching onderdeel van alternatieve geneeswijzen. Dit heeft alles te maken met regelgeving.

Vergoeding door werkgever

Voor veel werknemers is het mogelijk om gebruik te maken van een zogenoemd persoonlijk ontwikkelbudget. Met dit budget kun je als medewerker zelf kiezen of je dit aan je gezondheid wil spenderen. Alle gesprekken zijn uiteraard vertrouwelijk en informatie wordt niet gedeeld met je werkgever.

Traject Moeder-Kind

Ik werk veel met ouders van onrustige kindjes. Het kindje heeft bijv. slaapproblemen, is heel aanhankelijk, huilt veel, is onrustig, snel boos. Ouders voelen zich vaak machteloos, zijn vermoeid en raken steeds sneller opgejaagd of geïrriteerd. Vaak zijn onbewuste spanningen de oorzaak van de onrust. Dit heeft altijd een diepere laag wat te maken kan hebben met je verleden. We werken o.a. systemisch, met kinddelen, gezinsdynamiek en versterken het vertrouwen. In een paar sessies is dit te veranderen met hypnotherapie door te werken met de moeder. Er komt weer harmonie, rust en plezier in het gezin.

Wat is hechtingstherapie?

Moeder en kind zijn op een speciale manier met elkaar verbonden. Als de hechting verstoord is zit het kindje niet lekker in zijn vel  Hechting tussen moeder en kind begint al bij de conceptie. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden net voor, tijdens of na de zwangerschap kan de hechting onbewust worden verstoord. Je kunt als moeder bijvoorbeeld langdurig misselijk zijn, allerlei problemen ervaren met je partner, een ouder verliezen aan de dood, verhuizing, een gecompliceerde bevalling of keizersnede hebben en zo uit elkaar gehaald worden in de eerste belangrijke uren van hechting.  

Hechingstherapie wordt ingezet bij de volgende problemen van je baby/kindje:
Veel huilen, ontevreden/onrustig, slaapproblemen, heel aanhankelijk zijn, reflux, onveilig gevoel. Ook als moeder extreem getriggerd wordt op bijvoorbeeld het huilgedrag van het kindje dan is hechtingstherapie de oplossing.
Moeders raken vaak uit verbinding met zichzelf, voelen zich machteloos en proberen alles om weer rust in het gezin te krijgen. Door de hechting met je kindje en de interne connectie bij moeder te herstellen komt er automatisch ook weer rust bij het kindje.

Ervaring van anderen